Friday, 7 December 2018

Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri

Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA
Image may contain: drink

🍃Kebaikan daun bidara:
Penawar sihir,saka & santau
Merawat gangguan makluk halus
Menghilangkan kotoran dan bau badan
Memberi aura positif
Memberi kesegaran sepanjang hari
Image may contain: drink and text

Cara Penggunaan Gel Mandian :
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari.

Image may contain: drink

🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
RM25.00
Postage RM8SM / RM12SS

Nak tahu lebih lanjut jom
whatsapp saya di 0143729561

atau PM saya di fb saya
https://www.facebook.com/adzairdawati 
https://www.facebook.com/groups/aslegacy.my/

Slimming Bizzi Boddy Green Tea AS LEGACY oleh Dato ALiff SYukri

Slimming Bizzi Boddy Green Tea 

Image may contain: 1 person

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit.

🍃*BIZZI BODDY*🍃

🎀 Cara penyediaan:
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja.


Image may contain: 1 person, sitting and hat

🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.

🍃Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak


No automatic alt text available.

Tips untuk kesan lebih cepat 

🍶Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum.


Image may contain: text

HARGA
No automatic alt text available.

Nak tahu lebih lanjut jom 
whatsapp saya di 0143729561 

atau PM saya di fb saya 


GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty


GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty 


Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA.

No automatic alt text available.
packaging baru
.
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
Mengempiskan perut
Mengatasi masalah keputihan
Mengeratkan otot-otot faraj
Mengubati sakit pinggang
Menganjalkan payudara dan punggung
Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
Menghilangkan bau badan
Awet muda
Menghilangkan lesu badan

No automatic alt text available.

Cara Penggunaan
Ambil 1 biji sebelum makan (3 kali sehari)

Image may contain: text

No automatic alt text available.

KEBAIKAN GENTEL HARUMNITA

Image may contain: text

HARGA
No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Nak tahu lebih lanjut jom 
whatsapp saya di 0143729561 

atau PM saya di fb saya 


ECZEMA THERAPHY CREAM AS LEGACY oleh Dato Aliff Syukri

Alhamdulillah DATO ALIFF SYUKRI telah melaancarkan produk terbarunya iaitu AS LEGACY ( ALIFF SYUKRI LEGACY) pada 18 hb November yang lalu. 

Terdapat 4 produk dibawah jenama AS LEGACY dan salah satunya ialah ECZEMA THERAPHY CREAM
No automatic alt text available.
ECZEMA THERAPHY CREAM membantu untuk penyakit


🔥 Eczema

🔥 Kuli Kering

🔥 Parut
🔥 Ruam
🔥 Gatal - gatal
🔥 Gigitan Nyamuk
🔥 Kudis
🔥 Kurap

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people
TESTIMONI

Image may contain: text

No automatic alt text available.




CARA PENGGUNAAN⤵️

Sapukan krim pada kulit yang bermasalah secara rata.


Image may contain: text



Harga : 
RM39.90 semenajung
RM43.90 sabah/sarawak

Nak tahu lebih lanjut jom
whatsapp saya di 0143729561

atau PM saya di fb saya
https://www.facebook.com/adzairdawati 
https://www.facebook.com/groups/aslegacy.my/


Bina Kerjaya Bisness Online Bersama AS LEGACY by Dato Aliff Syukri

ANDA INGIN MEMBINA KERJAYA DALAM BISNES ONLINE??
PRODUCT KELUARAN TERBARU DATO' ALIF SYUKRI TERLAJAK LARIS!
TIDAK TAHU PRODUK APA INGIN DIJUAL??

TIDAK TAHU CARA BERNIAGA ONLINE??

Image may contain: 1 person, sitting, text and indoor

Saya cuma nak bantu yang mana betul2 nak cari side income. Segala ilmu, info dan tips diberikan secara percuma sahaja. Jadi saya perlukan yang benar2 berminat nak cari duit tepi. Kalau sekadar suka2 saya tak nak sebab nanti rugi je ilmu yang kita bagi pada orang yang tak menghargai kan. 

Kalau anda rasa anda kena cari duit dengan menggunakan hp sahaja. Ini adalah jalan yang terbaik! Dan kalau anda tak ada modal tuk mula apa2 bisnes inilah masanya. Nak dengan tak nak sahaja. Tiada sebarang yuran dikenakan! 

Awak buat awak dapat. Mana ada produk baru keluar berapa minggu dah nak keluar Buletin Utama???!!!! Kau ghase produk ni meletop ke tidak???!!!!! Apa lagi tunggu kita je nak dengan tak nak jer. Terjah je la. 

Jangan fikir lama sangat!!!! Jom redah dulu!!!! Bisnes kena berani!!!!
Lambat tinggal!!!!


Jom join kami SEKARANG!!!

Jom sertai kami *AS BEAUTY BY DS ALIFF SYUKRI* dan jadi orang terawal dalam keluarga kami.
Produk terbaru yang akan meletop 2019

Apa anda dapat?
Jana pendapatan 4angka sebulan
Reward untuk sale cecah target
Ilmu marketing kami bagi
Bahan-bahan marketing kami sediakan
Marketing kos RM15juta fb ads/tv/radio/ig review/ig ads/surat khabar/bilboard dan banyak lagi


TUGAS ANDA??
- Promote sahaja.
- POS kami buat
- STOK kami simpan bukan Anda.

🔥BERMINAT??
Agen / Dropship / share partner?

Nak tahu lebih lanjut jom
whatsapp saya di 0143729561

atau PM saya di fb saya
https://www.facebook.com/adzairdawati 
https://www.facebook.com/groups/aslegacy.my/

AS LEGACY Jenama Produk Terbaru Dari Dato ALiff Syukri


Alhamdulillah DATO ALIFF SYUKRI telah melaancarkan produk terbarunya iaitu AS LEGACY ( ALIFF SYUKRI LEGACY) pada 18 hb November yang lalu. 

Terdapat 4 produk dibawah jenama AS LEGACY ini iaitu


No automatic alt text available.

.

Bizzi Boddy
No automatic alt text available.







HARUMNITA
No automatic alt text available.


ECZEMA therapy cream
No automatic alt text available.
Gel Mandian Bidara , Aura 7 Herba
Image may contain: drink

Jom join sebagai Agent dan Dropship utk gandakan pendapatan anda! 
.
Kami Akan Sediakan;
 Ayat Iklan Dan Gambar Iklan. Just Copy Paste Jer
 Group FB Dan Whatsapp Untuk Support, Knowledge, Info Dan Lain2 Lagi
 Insentif Bulanan Berupa Wang Tunai
 Kelas Online Dan Offline Macamana Nak Tambah Jualan Anda.

Nak tahu lebih lanjut jom
whatsapp saya di 0143729561

atau PM saya di fb saya
https://www.facebook.com/adzairdawati 
https://www.facebook.com/groups/aslegacy.my/

JOM BUAT DUIT 2019!!!

Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri

Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA 🍃 Kebaikan daun bidara: ✅ Penawar sihir,saka & santau ✅ Merawat gangguan makluk halus ✅ Menghila...