Monday, 15 July 2019

Capture Youth Bee Venom

Produk Terbaru Dari AS LEGACY‼️ 

Capture Youth Bee Venom.



Produk Bee Venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi :

1) Sengat Lebah 

2) Serbuk Mutiara

3) Madu 

4) Collagen 

5) Vitamin C & B3 

.

Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk pemutihan kulit ia lebih kepada merawat kulit bermasalah seperti :

1) Jeragat 

2) Kulit Gelap Kusam 

3) Kulit Sunburn 

4) Kulit Berparut 

5) Kulit Berminyak 

6. Kulit Nipis & Kering 


KELEBIHAN BEE VENOM SKINCARE 4in1πŸ’–

.

🐝 Berkesan seperti BOTOX, kulit tegang dan awet muda. 

🐝 Mengurangi garis penuaan / kedutan.

🐝 Mengecilkan liang pori & menjadikan kulit lebih halus, licin & anjal.

🐝 Dapat mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari.

🐝 Mengurangkan rasa pedih/ alahan/ kegatalan/ kemerahan pada kulit.

🐝 Merawat kulit sunburn. 

🐝 Menyejukkan kulit.

🐝 Membekalkan Vitamin C pada kulit.

🐝 Mencerah, mensekatakan tona juga menanggalkan jeragat.

🐝 Boleh disapu pada bahagian badan kering.

🐝 Boleh disapu pada bahagian gelap seperti lipatan, siku, lutut dan bibir.

🐝 Mencerahkan kawasan mata yang lebam / lingkaran gelap.

🐝 Melembutkan tumit kaki yang merekah

Harga sangat mampu milik RM109 SAHAJA‼️ 


#teamjerung#aslegacy#alifshukriterlajaklaris#shahidadherb#postageseluruhmalaysia#produkberkesan#skincare#parut#jerawat#jeragat#kusam#youthbeevenom#produkkecantikan#produklakukeras#kejayaantanpabatasan

Wednesday, 26 June 2019

Eye Need Colour Pallete

Colour selection represent the daring option, copper and golden-laced pink balance approachable scales.

The foil-finish metallics are the opulent centerpiece (and look Γ°Ÿ’¯ at your eyelid's center) , while the power-player mattes make "seeing red" sexier than ever before.


Color selection represent the daring option, copper and golden-laced pink balance the approachable scales.

The foil-finish metallics are the opulent centerpiece (and look πŸ’―at your eyelid's center), while the power-player mattes make "seeing red" sexier than ever before.

Nak tahu lebih lanjut jom
whatsapp saya www.wasap.my/+60143729561/aslcosmetic

Tuesday, 25 June 2019

Two Way Cake Powder ASL COSMETICS

Wonder in Powder!

Try our Two Way Cake Powder, Really thin layer giving the extra coverage for your face...
.
Don't hassle for more, choose ASL Cosmetics and experience the real cosmetics.

Wonder in Powder! Try our Two Way Cake Powder, Really thin layer giving the extra coverage for your face... . Don't hassle for more, choose ASL Cosmetics and experience the real cosmetics.

Nak tahu lebih lanjut jom
whatsapp saya www.wasap.my/+60143729561/aslcosmetic

Zero Pore Premier - ASL COSMETICS

Pemilihan primer yang paling tepat sekali adalah yang mengikut kesesuaian jenis kulit kita sndri. Untuk zero pore primer ni, sgt sesuai untuk mereka yg mempunyai masalah liang roma terbuka...
.
Primer ini memberikan kemasan agar kulit kelihatan lebih halus dan memudahkan pemakaian foundation.


Pemilihan primer yang paling tepat sekali adalah yang mengikut kesesuaian jenis kulit kita sndri. Untuk zero pore primer ni, sgt sesuai untuk mereka yg mempunyai masalah liang roma terbuka... . Primer ini memberikan kemasan agar kulit kelihatan lebih halus dan memudahkan pemakaian foundation.
Nak tahu lebih lanjut jom
whatsapp saya www.wasap.my/+60143729561/aslcosmetic

Tuesday, 11 June 2019

BIZZI BREAKFIRST Produk Kurus Terbukti Berkesan

BIZZI BREAKFIRST 

No photo description available.

sangat sesuai diambil sewaktu pagi
Anda akan kenyang sepanjang hari & dlm masa yg sama dpt mbantu mpercepatkan proses penurunan berat badan.
Hanya RM49.90 / 10 sachets
Dapatkan produk AS LEGACY & jika berminat nak join agen/dropship
Cara penggunaan :
Bancuh dgn air suam (210ml)
Minum semasa bersrapan


HARUMNITA PEAR’LL COFFEE

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *HARUMNITA PEAR’LL COFFEE*
No photo description available.

✌🏻 *Khasiat Kopi Harumnita*
 Mengandungi ginseng yang meningkatkan daya tahan tubuh terhadap mental (stres) dan fizikal.
 Mengurangkan paras gula darah
 Mengurangkan paras kolesterol
 Meningkatkan stamina
 Mengandungi epimedium yang membantu mengatur fungsi hormon, melindungi jantung, menjaga kesihatan otak, dan menyeimbangkan sistem kesihatan tubuh. 
Mengandungi sifat anti-penuaan, energi, dan merangsang libido. 
 Mengandungi Dong quai yang membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita. 
 Melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause.


✌🏻 *Cara Penggunaan*
 Campurkan 1 paket kopi ke dalam cawan berisi 150 ml air panas atau air suam.kacau dan nikmati rasa kopi.

✌🏻 *Harga*
WM RM 35.00
EM RM 38.00
SGD/BND $15
IDR 180,000

Kandungan 
1 kotak ada 10 sachet/25gram

Set Kuruskan Badan Bizzi Boddi Terbukti Berkesan

Image may contain: text

Anda suka yg mana???
Bizzy body slimming drink(BB)
Yg suka aroma green tea dan creamy bleh try bizzy body ...just tambah air hangat n shake2..minum masa hangat lg syiok...ni resepi org nk kuwus

Bizzy body contour cream(BBCC)
Yg ni plak khas untuk hilangkan selulit, lemak lemak degil kat perut, peha, lengan tangan...
Pakai tipis2 je...kesan dia mmg superb...banyak loss inchiπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€jgn lupa ukur lilitan pas da ber"BBCC ye...

Bizzy Flush(BF)
Yang ni plak jenis liquid...sesuai untuk mereka yg nak detox...yg ada masalah kerap sembelit pun bleh la try ye...elok utk kesihatan usus kita tau...secara auto berat badan pun jadi berkurang...yihhaπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Bizzy breakfirst(BBF)
Yang ni semua golongan bleh try...rasa coklat melekat lajattt....kaya dengan serat ...bila minum rasa kenyang berpanjangan...so bleh la dijadikan sebagai menu breakfirst...kekal sihat dan cergas sepanjang hari...+++dapat diet sihattt...yihha

Yang mana nk try produk hebat ASL ni bolehlah wasap lelaju akk ye:

Capture Youth Bee Venom

Produk Terbaru Dari AS LEGACY‼️  Capture Youth Bee Venom. Produk Bee Venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : 1) Sengat ...